Pirttiniemi

Pirttiniemen mökkialue sijaitsee Saimaan, Haapaselän rannalla. Alue on luonnoltaan kuivahkoa mäntykangasta. Alueelle tultaessa tie päättyy T-risteykseen, josta vasemmalla sijaitsevat mökit Annikki ja Leila, ja oikealla mökit Iiris ja Esteri. T-risteyksen kohdassa on mökkiläisten käytössä oleva jätepaikka. Esteri- ja Leila-mökkien kohdilla ovat puupaikat, joista puita saa pilkkoa vapaasti mökillä käytettäväksi. Mökkien yhteisessä käytössä oleva juomavesikaivo sijaitsee Iiris- ja Esteri-mökkien välissä. Mökit ovat noin 50 m päässä toisistaan.

Ajo-ohje

Mökkialue sijaitsee reilun seitsemän kilometrin päässä Hakulisen lomamökkien pääpaikasta.

Puumalan suunnasta tullessa ajetaan 6 km Mikkeliin päin (tie nr. 62) ja käännytään oikealle, Ryhäläntielle (nr. 434). Tätä tietä jatketaan noin 6 km, jonka jälkeen käännytään oikealle ’Pirttiniemi’-kyltin kohdalla, jyrkän mutkan jälkeen.

Juvan suunnasta tullessa ajetaan Sulkavantietä (nr. 434) 22 km, jonka jälkeen käännytään oikealle, pysyen tiellä nr. 434. Tien päättyessä T-risteykseen 6 km jälkeen, käännytään oikealle, jatkaen edelleen tiellä nr. 434. Tätä tietä jatketaan 13 km, kunnes tielle pitkähkön suoran lopussa käännytään vasemmalle, viitan ’Pirttiniemi’ kohdalla.

Tietä ajetaan eteenpin, kunnes se päättyy T-risteykseen. Hieman ennen risteystä tiestä kääntyy oikealle haara, jossa on puomi, mutta tänne ei pidä kääntyä. T-risteyksestä vasemmalle sijaitsevat mökit Annikki ja Leila, ja oikealle mökit Iiiris ja Esteri.